جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
موضوع : علوم و صنایع غذایى
کلمات کلیدی: foam mat drying
موارد یافت شده: 1
1 -
Optimization of Process Parameters for Foaming of potato puree with Response surface methodology
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
کفاش پور
مدنی
شریعتمدار
علوم و صنایع غذایى
network
خواجه حسینی
شبکه
بهینه سازی
بهینه سازی
حجت امامی
حق بین
مهندسی کامپیوتر
مهندسی کامپیوتر
نهان
رمز
رمز
مهندسی برق
infill
دیوار
آجر
میانقاب
تابش خورشیدی
molecular diagnosis
A Study On The Influences Of Islamic Values On Iranian
مصطفی کاظمی
کریمی
نسترن قره باغی
خودکار
mahvash arabi
شاخه و کران